Surdejsbrød

45,00 kr.

VINMANDEN SKAL GIFTES – Der er lukket den 10. maj, og mulighed for brødbestilling igen til lørdag den 17. maj

BEMÆRK! Skal bestilles inden kl. 24 torsdagen før ønskede afhentnings-lørdag. Kan afhentes i Mølholm Vin fra kl. 8:30 til 14.00
Ved lørdagslukket i forbindelse med ferie og helligdage kan der ikke bestilles. Det er kun muligt at forudbestille.

Surdejsbrødet i Folmers Mikrobageri er et langtids- samt koldhævet brød. Fra processen sættes i gang, til der bliver taget et knasende sprødt surdejsbrød ud af ovnen, går der omkring 24 timer. Dejen til det kommende surdejsbrød får opmærksomhed hver dag, da ikke én dag er ens, når man arbejder med surdej.

På de 24 timer, det tager for at lave et surdejsbrød, kan alle de utrolige komplekse nuancer af et godt surdejsbrød, nå at udvikle sig, så brødet får en lækker saftig og fløjlsblød indre samt en knasende og hårdere skorpe